INTRODUCTIE SEKSUELE EN GENDERDIVERSITEIT

 

 

Workshop - introductie seksuele en genderdiversiteit

Woensdag 28 oktober 2020 // 15.30 - 17.00 uur // online

 

LET OP, GEWIJZIGDE DATUM!

De datum is gewijzigd naar woensdag 28 oktober.

 

Seksuele en genderdiversiteit zijn steeds vaker thema’s onder jongeren. Jongeren vertellen op school of tijdens een behandeling dat ze homo, lesbisch, bi+ of pan zijn, of gaan bijvoorbeeld tijdens hun middelbareschooltijd in transitie.

 

Of je nu docent bent of in de jeugdzorg werkt, als professional die werkt met jongeren kan je niet meer om deze thema’s heen. Dat terwijl veel professionals zoals jij in hun eigen opleiding weinig tot niets geleerd hebben over seksuele en genderdiversiteit. Het is dan ook heel gewoon dat je soms vragen hebt over deze thema’s. Tijdens deze interactieve workshop bespreken we de basis en krijg je tools in handen die je helpen om een veilige plek te creëren voor alle jongeren, of ze nu LHBTI zijn of niet.

 

De workshop is bedoeld voor mensen die met en voor jongeren werken, zoals docenten, schoolleiders, professionals in de jeugdzorg en beleidsmedewerkers. Andere geïnteresseerden zijn ook welkom.

 

In het kort
Datum – woensdag 28 oktober
Tijd – 15.30 tot 17.00 uur
Locatie – online via Zoom
Kosten – gratis
Aanmelden – via deze link

 

De workshop wordt gegeven door inclusiespecialist Barbara Oud. Deelname is gratis, aanmelden is verplicht. De workshop vindt plaats in Zoom. Een dag voor de workshop ontvang je de link naar de Zoom-sessie.

Deze workshop wordt gefinancierd door de Gemeente Purmerend en is onderdeel van de Regenboogmaand. Kijk voor meer informatie en andere evenementen op www.purmerend.nl/regenboogmaand.

Aanmelden

In contact komen?

6 + 12 =

Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Wil je meer informatie? Lees de privacyverklaring.