Er was eens… de dag waarop mijn zwangerschap- verlof voorbij was. Ik zette eigenhandig de prachtigste baby ooit op de wereld. Nou ja, wel met wat hulp natuurlijk. Maar toch. De eerste weken waren voorbij, en ik wilde weer aan de slag.

Wat wil ik met mijn bedrijf? Heb ik wel de goede bedrijfsnaam? Wat ís eigenlijk een goede bedrijfsnaam? En die website, moet die dezelfde naam hebben? Onder welke naam komt alles eigenlijk samen?
Oké. Ik heb een naam gekozen. En ook een domeinnaam. Waar kan ik die het beste registreren? Even vragen aan al die andere Ambitieuze Meisjes. Oh, dat lijkt niet zoveel uit te maken. Domeinnaam? Check!

Hosting dan. Blijkbaar is dat weer iets anders. Keuzes keuzes… ook geregeld!
Ga ik dan nu zelf een website maken? Niet helemaal waar mijn talent ligt… Wat zijn de opties? Weer even een check in de Ambitieuze Meisjes bijbel. Yes! Iemand gevonden die dat doet! Super fijn Marlies Lentjes!
Dat betekent wel dat ik nu nieuwe profielfoto’s nodig heb. En eigenlijk ook een logo. Gelukkig is mijn zus een creatieveling én de beste fotograaf van Nederland (of van Europa? Van de hele wereld?). Kan ik meteen een dag gezellig samen werken met Julia Oud. En ondertussen past mijn lieve mama op de baby.

Op de website verwijzen naar Algemene Voorwaarden en een Privacyverklaring? Niet onbelangrijk natuurlijk. Weer terug naar de hierboven besproken oneindige bron van informatie. Kijk, ik kan ze laten maken door Ladylawyer.nl!
Hmm o ja. Bij dat alles hoort ook een passende Facebook pagina. Even tussendoor dan. Even brainstormen over de naam. Barbara over diversiteit gaat het worden!

Wat gebeurt er eigenlijk als ik mijn bedrijfsnaam google? Nietssssss. Hee moet je zien… er bestaat zoiets als Google Bedrijf! Even aanmelden hoor…
Wacht, er is nog iets. Ik heb natuurlijk ook referenties nodig voor de website! Wie zal ik vragen? Even contact opnemen.
Je ziet het… it takes a village to raise a company! Eeehh child. Dat ook ja. Want zonder fantastische gastouder Lisanne (zoek je een gastouder in Purmerend? Bel haar!) en lieve oppassende oma’s Yvonne & Rennie die voor die perfecte baby kunnen zorgen wordt het niets. Ook niet zonder mijn man Nico, die ´s avonds naar mijn verhalen luistert.
Chips de gastouder gaat op vakantie. Nieuwe crisis. Gelukkig heeft de baby tienerzussen die even op willen passen. Pfoe, ook weer opgelost.
Oké. Point taken. Zonder mijn village ben ik nergens!