SEKSUALITEIT

 

 

 

SEKSUALITEIT

Over seksualiteit wordt veel gesproken, en maar weinig écht gezegd. Ervaringen en gevoelens, twijfels en vragen. Ze zijn er wel, maar ze worden nauwelijks besproken.

Ik vind het belangrijk om hier wél over in gesprek te gaan. Om die reden heb ik Open & Bloot opgericht, de organisatie die seksualiteit bespreekbaar maakt.

Het doel van Open & Bloot is om mensen op een laagdrempelige manier in gesprek te laten gaan over seksualiteit. Dit gebeurt tijdens gespreksavonden, workshops en trainingen, zoals bijvoorbeeld de workshop over seksueel verlangen.

WORKSHOP SEKSUEEL VERLANGEN

Op sommige momenten is je verlangen naar seks met iemand intens groot, terwijl je verlangen op andere momenten nauwelijks op gang komt. Hoe komt dat? Hoe werkt seksueel verlangen eigenlijk? Hoe zit dat bij jou? En heb je daar invloed op, of niet?

Tijdens de workshop leer je hoe seksueel verlangen werkt, en zoek je naar manieren waarop je dat kan beïnvloeden. De workshop is voor iedereen die meer wil leren over seksualiteit. Iedereen van 16 jaar of ouder is welkom, onafhankelijk van je gender of seksuele oriëntatie.

HOE ZIT HET CONCREET?

Heb jij een groep mensen waar je de workshop seksueel verlangen voor wil organiseren? Top! Jij regelt de deelnemers, ik regel de rest.

– De maximale groepsgrootte is 12 deelnemers.

– De workshop wordt op locatie gegeven.

– De workshop duurt 4 uur.

Voorafgaand aan de workshop hebben we telefonisch contact. Ik hoor graag over de groep deelnemers. Op die manier zorg ik er voor dat de workshop goed aansluit op de groep.

Meer weten? Neem contact op!

CONTACT

Oud Training en Advies
Mandenmakerstraat 6
1445 BB Purmerend
06 83 21 73 88
barbara@barbaraoud.nl

OFFICIALS

CONNECT